احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

احیای ۱۹۰ واحد تولیدی راکد در خراسان‌رضوی | ۵۵ واحد تولیدی راکد تا چندماه دیگر تعیین تکلیف می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۲۶۱۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
احیای ۱۹۰ واحد تولیدی راکد در خراسان‌رضوی | ۵۵ واحد تولیدی راکد تا چندماه دیگر تعیین تکلیف می‌شوند
مدیرکل صمت خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۹۰ واحد تولیدی راکد در استان از دولت قبل تحویل گرفته شد، اظهار کرد: در دو سال اخیر از این تعداد، ۱۹۰ واحد احیا شده است.

امیررضا رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: در قرارگاه صنعت و معدن خراسان‌رضوی چند هدف تعیین شد که مهم‌ترین آن تعیین‌تکلیف واحد‌های راکد در استان، به حداکثر رساندن ظرفیت واحد‌های تولیدی، ایجاد واحد‌های جدید از طریق بهره‌وری و همچنین تسهیل یا بهبود فرآیند‌هاست که با کمک بخش خصوصی این اتفاق افتاد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه راه‌اندازی مجدد واحد‌های راکد که دولت سیزدهم نیز بسیار به آن تاکید دارد، ابتدا نهضت احیای واحد‌های راکد استان در حوزه معاونت شکل گرفت، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۹۰ واحد راکد را از دولت قبل تحویل گرفتیم. از این تعداد واحد راکد طی دو سال گذشته تاکنون حدود ۱۹۰ واحد احیا شد و ۵۵ واحد دیگر که مشکلات آن‌ها احصا شد، ظرف مدت ۳ تا ۴ ماه آینده احیا خواهند شد.

مدیرکل صمت خراسان‌رضوی افزود: پروانه بهره‌برداری حدود ۳۵۰ تا ۳۶۰ واحد راکد دیگر در استان که به دلایل مختلف از جمله نداشتن تجهیزات، امکان برگشتن به چرخه تولید ندارند را تعلیق کردیم.

وی بیان کرد: هرچند هر مدیری به دنبال افزایش آمار‌های مربوط به خود است، اما ما برای جلوگیری از ارائه آمار‌های غلط و همچنین جلوگیری از تصمیم‌گیری‌های نادرست، ترجیح دادیم پروانه بهره‌برداری تعداد ۳۵۰ تا ۳۶۰ واحد راکد که بهره‌وری برای استان نداشتند را ابطال کنیم.

رجبی گفت: با این حال تا چند ماه آینده تعداد واحد‌های احیا شده به ۲۴۰ تا ۲۵۰ واحد می‌رسد. برخی از این واحدها، واحد‌های صنعتی بزرگی هستند، برای مثال یکی از این واحد‌ها نزدیک به ۸۰۰ میلیاردتومان سرمایه‌گذاری مجدد شد و برای ۲۷۰ نفر اشتغال ایجاد کرد. سرمایه‌گذاری مجدد یک واحد راکد صنعتی دیگر نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان، احیای واحد راکد دیگر نیز با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد تومان و ... از جمله این واحد‌های احیا شده بودند.

وی ادامه داد: از دیگر اهداف ما در بحث احیای واحد‌های راکد، مراقبت از این واحد‌ها و جلوگیری از تعطیلی مجدد این واحد‌ها بود. در این زمینه چند ابزار از جمله ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اختیار مجموعه صمت استان و استانداری خراسان رضوی قرار گرفت.

مدیرکل صمت خراسان‌رضوی با بیان اینکه در این ستاد سالانه بیش از هزار پرونده در حوزه‌های مختلف صنعت، خدمات، اصناف تولیدی، کشاورزی و ... مطرح می‌شود، افزود: مجموعا در دو سال اخیر در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ۲ هزار پرونده رسیدگی شده و حدود ۲ هزار مصوبه نیز داشته است و آمار اجرای مصوبات آن نیز بیش از ۹۰ درصد بوده است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر پرونده‌ای که منتظر تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان باشد نداریم. این مهم با همکاری دبیرخانه این ستاد، استانداری، مجموعه صنعت، معدن و مدیران عضو ستاد به بهترین نحو انجام شد.

رجبی خاطرنشان کرد: دبیران گروه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان نیز عمدتا از بخش خصوصی مانند خانه صنعت و معدن، اتاق بازرگانی، خانه معدن و اتاق اصناف هستند. در واقع این بخش خصوصی جلسات را تشکیل می‌دهد.

وی تصریح کرد: به جز ستاد تسهیل، ازطریق تسهیلات تبصره ۱۸ تسهیلات رونق تولید، سعی در سرپا نگه داشتن واحد‌های راکد استان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->