تشریح ظرفیت قانونی پیمان‌های دسته‌جمعی کارگری برای بازار کار پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا یکشنبه (۱۳ آبان ۱۴۰۳) حذف ویزا در سفر‌های هوایی مشهد به تاجیکستان (۱۲ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران تا پایان سال ۱۴۰۳ سردسته ارز‌های دیجیتال سقوط کرد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) چرا هزینه‌های بیمه تکمیلی به صورت آنلاین پرداخت نمی‌شود؟ نرخ سود بین‌بانکی کاهش یافت | نرخ بهره ۲۳.۷۲ درصد شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) تصادف مرگبار ۲ خودروی پژو ۴۰۵ در محور ابهر با ۷ کشته + فیلم (۱۲ آبان ۱۴۰۳) شروع قوی و پایان ضعیف بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ آبان ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۲ آبان ۱۴۰۳) | افزایش ۴۰ میلیون تومانی «دایون» قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ آبان ۱۴۰۳) | اطلس ۵۲۹ میلیون تومان قیمت‌ها در بازار طلا و سکه مشهد ریخت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) به املاک و دارایی‌های کارگران و بازنشستگان چوب حراج نزنید قیمت ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ آبان ۱۴۰۳) | دلار ۶۸ هزار و ۷۰۰ تومان نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی امروز (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) اعلام می‌شود + لینک سامانه نتایج ابلاغ آیین‌نامه حذف یارانه پُردرآمد‌ها از هفته جاری (۱۲ آبان ۱۴۰۳) فروش ۹۰ روزه چهار خودرو کرمان موتور از امروز (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزئیات حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ چقدر خواهد شد؟ خراسان رضوی در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد آغاز عملیات سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در مشهد | فعالیت ۱۰ تیم با ۳۱ آمارگیر برای سرشماری همتی: تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون اصلاح می‌شود مسکن گران می‌شود؟ چرا کار هست، کارگر نیست؟ دلیل عرضه سکه طلای بدون پلمب در مرکز مبادله چیست؟ اعتبار مورد نیاز برای رفع نقاط پرتصادف خراسان رضوی چقدر است؟ قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) | سبزی کیلویی ۱۵ هزار تومان افزایش ۱.۳ میلیون تومانی قیمت طلا ویدئو | آغاز سرشماری کشاورزی از امروز (۱۲ آبان ۱۴۰۳) فروش ویژه ۴ محصول مدیران خودرو از امروز (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

احیای ۱۹۰ واحد تولیدی راکد در خراسان‌رضوی | ۵۵ واحد تولیدی راکد تا چندماه دیگر تعیین تکلیف می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۲۶۱۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
احیای ۱۹۰ واحد تولیدی راکد در خراسان‌رضوی | ۵۵ واحد تولیدی راکد تا چندماه دیگر تعیین تکلیف می‌شوند
مدیرکل صمت خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۹۰ واحد تولیدی راکد در استان از دولت قبل تحویل گرفته شد، اظهار کرد: در دو سال اخیر از این تعداد، ۱۹۰ واحد احیا شده است.

امیررضا رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: در قرارگاه صنعت و معدن خراسان‌رضوی چند هدف تعیین شد که مهم‌ترین آن تعیین‌تکلیف واحد‌های راکد در استان، به حداکثر رساندن ظرفیت واحد‌های تولیدی، ایجاد واحد‌های جدید از طریق بهره‌وری و همچنین تسهیل یا بهبود فرآیند‌هاست که با کمک بخش خصوصی این اتفاق افتاد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه راه‌اندازی مجدد واحد‌های راکد که دولت سیزدهم نیز بسیار به آن تاکید دارد، ابتدا نهضت احیای واحد‌های راکد استان در حوزه معاونت شکل گرفت، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۹۰ واحد راکد را از دولت قبل تحویل گرفتیم. از این تعداد واحد راکد طی دو سال گذشته تاکنون حدود ۱۹۰ واحد احیا شد و ۵۵ واحد دیگر که مشکلات آن‌ها احصا شد، ظرف مدت ۳ تا ۴ ماه آینده احیا خواهند شد.

مدیرکل صمت خراسان‌رضوی افزود: پروانه بهره‌برداری حدود ۳۵۰ تا ۳۶۰ واحد راکد دیگر در استان که به دلایل مختلف از جمله نداشتن تجهیزات، امکان برگشتن به چرخه تولید ندارند را تعلیق کردیم.

وی بیان کرد: هرچند هر مدیری به دنبال افزایش آمار‌های مربوط به خود است، اما ما برای جلوگیری از ارائه آمار‌های غلط و همچنین جلوگیری از تصمیم‌گیری‌های نادرست، ترجیح دادیم پروانه بهره‌برداری تعداد ۳۵۰ تا ۳۶۰ واحد راکد که بهره‌وری برای استان نداشتند را ابطال کنیم.

رجبی گفت: با این حال تا چند ماه آینده تعداد واحد‌های احیا شده به ۲۴۰ تا ۲۵۰ واحد می‌رسد. برخی از این واحدها، واحد‌های صنعتی بزرگی هستند، برای مثال یکی از این واحد‌ها نزدیک به ۸۰۰ میلیاردتومان سرمایه‌گذاری مجدد شد و برای ۲۷۰ نفر اشتغال ایجاد کرد. سرمایه‌گذاری مجدد یک واحد راکد صنعتی دیگر نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان، احیای واحد راکد دیگر نیز با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد تومان و ... از جمله این واحد‌های احیا شده بودند.

وی ادامه داد: از دیگر اهداف ما در بحث احیای واحد‌های راکد، مراقبت از این واحد‌ها و جلوگیری از تعطیلی مجدد این واحد‌ها بود. در این زمینه چند ابزار از جمله ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اختیار مجموعه صمت استان و استانداری خراسان رضوی قرار گرفت.

مدیرکل صمت خراسان‌رضوی با بیان اینکه در این ستاد سالانه بیش از هزار پرونده در حوزه‌های مختلف صنعت، خدمات، اصناف تولیدی، کشاورزی و ... مطرح می‌شود، افزود: مجموعا در دو سال اخیر در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ۲ هزار پرونده رسیدگی شده و حدود ۲ هزار مصوبه نیز داشته است و آمار اجرای مصوبات آن نیز بیش از ۹۰ درصد بوده است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر پرونده‌ای که منتظر تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان باشد نداریم. این مهم با همکاری دبیرخانه این ستاد، استانداری، مجموعه صنعت، معدن و مدیران عضو ستاد به بهترین نحو انجام شد.

رجبی خاطرنشان کرد: دبیران گروه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان نیز عمدتا از بخش خصوصی مانند خانه صنعت و معدن، اتاق بازرگانی، خانه معدن و اتاق اصناف هستند. در واقع این بخش خصوصی جلسات را تشکیل می‌دهد.

وی تصریح کرد: به جز ستاد تسهیل، ازطریق تسهیلات تبصره ۱۸ تسهیلات رونق تولید، سعی در سرپا نگه داشتن واحد‌های راکد استان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->